Пребарувајте низ нашите производи
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Керамика Метал бел Метал сив Метал црн Фурнир
Функција Извлекување ↔
Димензија 200(300) х 100 х 76 160(240) х 90 х 76
Mонтажа Има
Достапност: 30 - 45 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава во Македонија на сите нарачки со вредност над 10,000ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време