*** СИТЕ САЛОНИ СО СТАНДАРДНО РАБОТНО ВРЕМЕ ***
Пребарувајте низ нашите производи

Moba

Pablo Latoflex

15.120 ден. 18.900 ден.

Medico Lux Latoflex

3.990 ден. 4.987 ден.

TW Relax Latoflex

2.621 ден. 3.276 ден.

TW GN Latoflex

4.256 ден. 5.320 ден.

TW Fix Latoflex

3.058 ден. 3.822 ден.

RK 25 Latoflex

1.938 ден. 2.422 ден.
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време