Пребарувајте низ нашите производи

За нас

За нас


Почитувани,

Фирмата Југоекспорт Стил Скопје е основана во 1991. Фирмата започна со работа во истата година во ексклузивниот продажен простор во ГТЦ со површина од 420м2. Југоекспорт Стил ја продолжи традицијата на снабдување на клиентите со квалитен и модерен мебел, од фирмата Југоекспорт Белград. Југоекспорт Белград во поранешна Југославија беше водечка фирма за трговија и беше присутна во сите поголеми градови.

Југоекспорт Стил има долгогодишна традиција во снабдувањето со мебел на вашиот дом и деловен простор. Во изминатиот период нашата фирма прерасна во лидер на Македонскиот пазар и во моментов имамe преку 45 вработени и три изложбени салони ширум републикава - салонот во ГТЦ е со 420м2, потоа во Струмица со 610м2 и нашиот Мебел Центар во Илинден (наспроти хотел Белви) со површина од 6,000м2. Нашата фирма располага и со голем магацински простор каде нашите клиенти може да изберат од широк спектрум на производи во секое време.

Југоекспорт Стил продолжува со проширување на својот продажен и магацински простор со скорешно отварање на два нови објекти во Македонија.