Пребарувајте низ нашите производи

Polecia Lamp

Шифра: 000376
Производител: Jugoeksport Stil

Столна лампа Полециа

7.930 ден. 16.183 ден.
Спецификација
Тип Outlet
Линија Premium
Боја Црвена
Материјал Стакло
Достапност : Веднаш Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава во Македонија на сите нарачки со вредност над 10,000ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време