Пребарувајте низ нашите производи

Florentia Mirror

Шифра: 001920
Баркод: 880202511431
Производител: Miotto, SLO

Огледало Флорентиа

27.326 ден. 30.362 ден.
Спецификација
Линија Premium
Боја Неутрална
Материјал Огледало
Димензија Д х Ш х В 104.8 x 1.8 х 104.5
Mонтажа Југоекспорт
Достапност: ≈ 15 - 30 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава и монтажа во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000 ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време