Пребарувајте низ нашите производи

Pavone 3+2

Шифра: 002648
Производител: Cuborosso

Тросед и двосед Павоне. Можност за избор и на други комбинации во зависност од просторот.


125.438 ден. 139.375 ден.
Спецификација
Боја Мултиколор
Материјал Кожа говедска Микрофибер Штоф
Mонтажа Има
Бесплатна достава во Македонија на сите нарачки со вредност над 10,000ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време