Пребарувајте низ нашите производи

Aris Sofa

Шифра: 003216
Баркод: 200
Производител: Cuborosso, ITL

Софа Арис. Можност за избор и на други комбинации во завиност од просторот. Можност и за дополнително вградување и на електричен релакс механизам. Можност и за изведба во аголна верзија.

75.938 ден. 84.375 ден.
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Кожа говедска Микрофибер Штоф
Функција Релакс ↯
Димензија Д х Ш х В 250 х 100 х 102 210 х 100 х 102 180 х 100 х 102
Mонтажа Југоекспорт
Висина на седење 50 см
Достапност: ≈ 45 - 60 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава и монтажа во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000 ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време