Пребарувајте низ нашите производи

Darwin Corner Sofa

Шифра: 003300
Производител: D-Divani, ITL

Аголна гарнитура Дарвин. Можност за избор и на други димензии и комбинации во зависност од просторот.

115.830 ден. 128.700 ден.


Производ Варијанта Цена Кол. Вкупно
Darwin 2.5P Sofa Element
64.845
0
Darwin Chaise Longue Sofa Element
55.440
55.440
Darwin 2P Sofa Element
60.390
60.390
Darwin Peninsula Sofa Element
81.180
0
Вкупно со попуст: 115.830
Нарачај повторно
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Кожа говедска Микрофибер Штоф
Димензија Д х Ш х В Модуларна
Mонтажа Југоекспорт
Висина на седење 45 см
Достапност: ≈ 30 - 45 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава и монтажа во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000 ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време