Пребарувајте низ нашите производи
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Дрво Еко кожа Кожа ⟳ Метал жолт Метал зелен Метал розев Метал црн Штоф
Димензија Д х Ш х В 41 х 48.5 х 80
Mонтажа Југоекспорт
Висина на седење 66 см 65 см
Дозволена тежина 120 кг
Достапност: ≈ 30 - 45 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава и монтажа во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000 ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време