Пребарувајте низ нашите производи

Iris Bar Chair

Шифра: 004130
Баркод: SG1123 SGW65
Производител: Natisa, ITL

Барски стол Ирис.

13.019 ден. 14.465 ден.
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Дрво Еко кожа Штоф
Димензија Д х Ш х В 40 х 47 х 94 40 х 47 х 103
Mонтажа Југоекспорт
Висина на седење 75 см 64 см
Дозволена тежина 120 кг
Достапност: ≈ 30 - 45 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава и монтажа во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000 ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време