Пребарувајте низ нашите производи

Molly-X Chair

Шифра: 004162
Баркод: SM1971
Производител: Natisa

Столица Молли-Х.

13.811 ден. 15.346 ден.
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Метал бронза Метал црн Штоф Штоф велвет
Димензија 46 х 58 х 84
Бесплатна достава во Македонија на сите нарачки со вредност над 10,000ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време