Пребарувајте низ нашите производи

Arianna Armchair

Шифра: 004694
Баркод: 143
Производител: Nicoletti, ITL

Фотелја Арианна.

56.801 ден. 63.112 ден.
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Кожа говедска Микрофибер Штоф
Функција Ротирање 360° ⟳
Димензија Д х Ш х В 88 х 94 х 80
Mонтажа Југоекспорт
Висина на седење 45 см 44 см
Дозволена тежина 120 кг
Достапност: ≈ 45 - 60 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава и монтажа во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000 ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време