Пребарувајте низ нашите производи
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Дрво Еко кожа Кожа ⟳ Пропилен PP Штоф
Димензија Д х Ш х В 50 х 50 х 121 47 х 50 х 106
Mонтажа Југоекспорт
Висина на седење 81 см 66 см
Дозволена тежина 120 кг
Достапност: ≈ 30 - 45 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава и монтажа во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000 ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време