Пребарувајте низ нашите производи
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Еко кожа Кожа говедска Метал бронза Метал црн Микрофибер Штоф
Димензија Д х Ш х В 68 х 75 х 75
Mонтажа Југоекспорт
Висина на седење 42.5 см
Дозволена тежина 120 кг
Достапност: ≈ 30 - 45 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време