Пребарувајте низ нашите производи
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Микрофибер
Функција Главонаслон ↕
Димензија Д х Ш х В 228 х 108 х 75(98) 208 х 108 х 75(98) 178 х 108 х 75(98)
Mонтажа Југоекспорт
Висина на седење 45 см
Достапност: ≈ 45 - 60 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава и монтажа во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000 ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време