Пребарувајте низ нашите производи

Allure Corner Sofa

Шифра: 007887
Производител: Nicoletti

Аголна гарнитура Алур. Можност за избор и на други комбинации во зависност од просторот. Можност и за дополнително вградување на електричен релакс механизам.

106.369 ден. 118.188 ден.


Производ Варијанта Цена Кол. Вкупно
Allure 210/220 Sofa Element
55.654
55.654
Allure 410/420 Sofa Element
50.715
50.715
Вкупно со попуст: 106.369
Нарачај повторно
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Кожа говедска Микрофибер Штоф
Функција Главонаслон ↕ Релакс ↯
Димензија Модуларна
Mонтажа Има
Достапност: 45 - 60 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава во Македонија на сите нарачки со вредност над 10,000ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време