Пребарувајте низ нашите производи

Phoenix Corner Sofa

Шифра: 008431
Производител: Nicoletti, ITL

93.191 ден. 103.545 ден.


Производ Варијанта Цена Кол. Вкупно
Phoenix 114/124 Sofa Element
40.460
40.460
Phoenix 410/420 Sofa Element
52.731
52.731
Вкупно со попуст: 93.191
Нарачај повторно
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Кожа говедска Микрофибер Штоф
Функција Релакс ↯
Димензија Д х Ш х В Модуларна
Mонтажа Југоекспорт
Висина на седење 47 см
Достапност: ≈ 45 - 60 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава и монтажа во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000 ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време