Пребарувајте низ нашите производи

Ghost Corner Sofa

Шифра: 009182
Производител: Cuborosso, ITL

Аголна гарнитура Гоуст. Можност за избор и на други димензии и комбинации во зависност од просторот.

172.800 ден. 192.000 ден.


Производ Варијанта Цена Кол. Вкупно
Ghost 104/106 Sofa Element
54.338
54.338
Ghost 105 Sofa Element
40.500
0
Ghost 550 Sofa Element
64.125
64.125
Ghost 104/106 Sofa Element
54.338
54.338
Вкупно со попуст: 172.800
Нарачај повторно
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Микрофибер Штоф
Функција Релакс
Димензија Д х Ш х В Модуларна
Mонтажа Југоекспорт
Висина на седење 43 см
Достапност: ≈ 45 - 60 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава и монтажа во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000 ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време