Пребарувајте низ нашите производи

Проверка на статус на нарачка

Проверка на статус на нарачка


Наша цел е целикупниот процес на нарачки во Југокспорт Стил да го поедноставиме. Затоа ве молиме доколку сакате да знаете за статусот на вашата нарачка, испратете ни емаил на: info@jugoexport.mk и внесете:

·        Име и презиме

·        Број на документот/заклучница 

Нашите одговорни лица ќе ве контактираат наредниот работен ден со информација за вашата нарачка.

  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време