Со правење мали промени во начинот на уредување на собата на вашето дете, може да им помогнете многу. Се започнува со тоа што ќе им создадете соодветен простор каде ќе може да учат, размислуваат, а истовремено ќе може и да се релаксираат. Со поечток на училишната година, голем дел од времето ќе го поминуваат токму во оваа просторија.


Со правење мали промени во начинот на уредување на собата на вашето дете, може да им помогнете многу. Се започнува со тоа што ќе им создадете соодветен простор каде ќе може да учат, размислуваат, а истовремено ќе може и да се релаксираат. Со поечток на училишната година, голем дел од времето ќе го поминуваат токму во оваа просторија.

 

Септември е речиси тука, па затоа редизајнирањето на детската соба може да биде интересен проект меѓу вас и вашето дете, а ние ќе ви помогнеме во тоа.

 

Најпрво, бирото и работната столица се можеби најважниот дел од собата, особено ако часовите се одржуваат виртуелно. Бирото треба да биде просторно и доволно големо за потребниот материјал – тетратки, книги, и секако, компјутер. Заедно со него, работната столица треба да биде мека и квалитетна од добар материјал, бидејќи на неа ќе биде поминат најголемиот дел од денот. Доброто осветлување е истотака важно.

H-Conti работно биро - https://jugoexport.mk/p/41541/...

По долгиот и напорен ден, добриот сон е најважен. Затоа, еднакво внимание треба да се посвети при бирање на креветот. Покрај тоа што треба да биде удобен, може да го украсите по желба на детето во однос на перници, навлаки и слично.

Yogi детски кревет - https://jugoexport.mk/p/41439/...