Пребарувајте низ нашите производи

Living Sofa

Шифра: 007108
Баркод: 2P
Производител: D-Divani, ITL

Софа Ливинг. Можност за избор и на други димензии и комбинации во зависност од просторот. Можност и за дополнително вградување на електричен релакс механизам.

64.103 ден. 71.225 ден.
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Кожа говедска Микрофибер Штоф
Функција Главонаслон ↕ Релакс ↯
Димензија Д х Ш х В 214 х 96 х 100(110) 174 х 96 х 100(110)
Mонтажа Југоекспорт
Достапност: ≈ 30 - 45 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава и монтажа во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000 ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време