Пребарувајте низ нашите производи

Morana Chair

Шифра: 008161
Баркод: 3831098903662
Производител: Fortrade, SLO

Столица Морана.


4.374 ден. 4.860 ден.
Спецификација
Линија Premium
Боја Сива
Материјал Метал црн Штоф
Димензија Д х Ш х В 42 x 44.5 x 97
Mонтажа Југоекспорт
Висина на седење 48.5 см
Дозволена тежина 120 кг
Достапност: ≈ 15 - 30 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава и монтажа во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000 ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време