Пребарувајте низ нашите производи

Petronia 3-2

Шифра: 000061
Баркод: 9933
Производител: Miotto Design

Гарнитура Петрониа

301.420 ден. 354.612 ден.
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Кожа говедска
Mонтажа Има
Бесплатна достава во Македонија на сите нарачки со вредност над 10,000ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време