Пребарувајте низ нашите производи

Nostalgia Wardrobe

Шифра: 004801
Баркод: 085AR1.09NO
Производител: Camel Group, Italy

Гардеробер Носталгија.

44.938 ден. 56.172 ден.
Спецификација
Линија Classic Premium
Боја Орев
Материјал Дрво
Димензија Д х Ш х В 289 х 64 х 220 243 х 64 х 220 195 х 64 х 220 149 х 64 х 220 103.5 х 64 х 220 57.5 х 64 х 220
Mонтажа Југоекспорт
Достапност: ≈ 30 - 45 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време