Пребарувајте низ нашите производи

Lulu Corner Sofa

Шифра: 007026
Производител: Nicoletti, Italy

Аголна гарнитура Лулу. Можност за избор и на други комбинации и димензии во зависност од просторот. Можност и за дополнително вградување на електричен релакс механизам.

91.493 ден. 114.366 ден.


Производ Варијанта Цена Кол. Вкупно
Lulu 210/220 Sofa Element
46.021
46.021
Lulu 410/420 Sofa Element
45.472
45.472
Вкупно со попуст: 91.493
Нарачај повторно
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Кожа говедска Микрофибер Штоф
Функција Главонаслон ↕ Порт USB Релакс ↯
Димензија Д х Ш х В Модуларна
Mонтажа Југоекспорт
Висина на седење 46 см
Достапност: ≈ 45 - 60 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време