Пребарувајте низ нашите производи

Lap Bar Chair

Шифра: 007056
Баркод: H45
Производител: Artisan

Барски стол Лап.

18.468 ден. 20.520 ден.
Спецификација
Линија Premium
Боја Даб Јасен бел Јасен боен Орев
Материјал Дрво
Димензија Д х Ш х В 39 х 44 х 79 39 х 44 х 65 39 х 44 х 45
Mонтажа Југоекспорт
Достапност: ≈ 60 - 90 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава и монтажа во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000 ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време