Пребарувајте низ нашите производи

By Reverse 2 Table

Шифра: 007873
Баркод: TL1893 240
Производител: Natisa, ITL

Трпезариска маса Бај Реверс 2.

197.505 ден. 219.450 ден.
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Дрво Стакло
Димензија Д х Ш х В 250 х 130 х 75 240 х 120 х 75
Mонтажа Југоекспорт
Достапност: ≈ 30 - 45 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава и монтажа во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000 ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време