Пребарувајте низ нашите производи
Спецификација
Боја Бела
Линија Premium
Материјал Бамбус Еко памук Силверкеар ХР Сунѓер Џепно јадро
Функција Aнатомски Антиалергии Антибактерии Лето/Зима Ортопедски Тврдост +/- 7 Зони
Димензија Д х Ш х В 210(200-190) х 180 х 22 210(200-190) х 170 х 22 210(200-190) х 160 х 22 210(200-190) х 150 х 22 210(200-190) х 140 х 22 210(200-190) х 130 х 22 210(200-190) х 120 х 22 210(200-190) х 110 х 22 210(200-190) х 100 х 22 210(200-190) х 90 х 22 210(200-190) х 80 х 22
Mонтажа Спремен за употреба
Достапност: ≈ 30 - 45 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава и монтажа во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000 ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време