Пребарувајте низ нашите производи

Malin Mirror

Шифра: 001504
Баркод: OAK
Производител: WhiteOak

Огледало Малин.


41.404 ден. 46.004 ден.
Спецификација
Линија Premium
Боја Даб Орев
Материјал Дрво Стакло
Димензија Д х Ш х В 45 х 25.5 х 165
Mонтажа Југоекспорт
Достапност: ≈ 60 - 90 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време