Пребарувајте низ нашите производи

Net Lounge Armchair

Шифра: 008229
Баркод: 40329.00.000
Производител: Nardi, ITL

Фотелја Нет Лоунџ.


7.756 ден. 8.618 ден.
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Пропилен PPF
Функција Водоотпорен Катас тест Наложни
Димензија Д х Ш х В 61.5 х 90 х 99
Mонтажа Монтиран
Висина на седење 42 см
Дозволена тежина 120 кг
Достапност: ≈ 30 - 45 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава и монтажа во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000 ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време