Пребарувајте низ нашите производи

Medico Lux Latoflex

Шифра: 003734
Производител: Moba

Високо квалитетен латофлекс со 28 еластични дрвени летви. Користејќи ја централната лента, тежината се дистрибуира преку голем број летви за да се спречи кршењето на летвите. Латофлексот има можност за индивидуално прилагодување на цврстината во областа на препоните, во делот каде што има двојни летви. Цврстината лесно се прилагодува со помош на пластични лизгачи. На подот има рачно подигнување на горниот дел од трупот - медицинско ергономско кревање (погодно за лица со здравствени проблеми - рефлукс, по операција, проблеми со дишењето, проблеми со грчењето и друго).

4.488 ден. 4.987 ден.
Спецификација
Линија Premium
Боја Бука
Материјал Гума Дрво
Функција Ергономски
Достапност : 30 - 45 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава во Македонија на сите нарачки со вредност над 10,000ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време