Пребарувајте низ нашите производи

Shape Plus Latoflex

Шифра: 008452
Баркод: 200X90
Производител: Moba

Латофлекс Шејп Плус.

4.071 ден. 4.523 ден.
Спецификација
Боја Бука
Линија Premium
Материјал Дрво Пропилен PP
Димензија Д х Ш х В 200 х 140 х 5 200 х 120 х 5 200 х 100 х 5 200 х 90 х 5 200 х 80 х 5 190 х 90 х 5 190 х 80 х 5
Mонтажа Спремен за употреба
Димензија за душек По мерка
Достапност: ≈ 30 - 45 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време