Пребарувајте низ нашите производи

Rete Ortopedica Latoflex

Шифра: 004990
Баркод: 000RET.111O
Производител: Camel

Латофлекс Рете Ортопедика Камел Груп.

8.705 ден. 9.672 ден.
Спецификација
Боја Бука
Линија Premium
Материјал Дрво Метал црн
Димензија Д х Ш х В 202 х 194.5 х 5 202 х 151.4 х 5 200 х 180 х 5 200 х 160 х 5 200 х 140 х 5 200 х 120 х 5 200 х 90 х 5
Mонтажа Спремен за употреба
Димензија за душек 200 х 195 см 200 x 180 см 200 x 160 см 200 х 154 см 200 x 140 см 200 x 120 см 200 x 90 см
Достапност: ≈ 30 - 45 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време