Пребарувајте низ нашите производи

Rete Ortopedica W/Feet Latoflex

Шифра: 005082
Баркод: RETEXOR31
Производител: Status, ITL

Латофлекс Статус.

12.722 ден. 14.136 ден.
Спецификација
Боја Бука
Линија Premium
Материјал Дрво Метал црн
Димензија Д х Ш х В Модуларна
Mонтажа Спремен за употреба
Димензија за душек 200 x 198 см 200 x 180 см 200 x 160 см 200 х 154 см
Достапност: ≈ 30 - 45 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава и монтажа во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000 ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време