Пребарувајте низ нашите производи

Twin Fix Special Latoflex

Шифра: 003731
Баркод: 200X90
Производител: Moba

Латофлекс со 28 еластични дрвени летви. Ребрата се прицврстени на подвижни гумени држачи. Со помош на централната лента, тежината се дистрибуира до поголем број на летви со цел да се спречи нивното пукање. Основата има можност за индивидуално прилагодување на цврстината на делот од основата каде има двојни летви. Цврстината лесно се прилагодува со помош на пластични лизгачи.

5.225 ден. 5.805 ден.
Спецификација
Боја Бука
Линија Premium
Материјал Гума Дрво
Димензија Д х Ш х В Модуларна
Mонтажа Спремен за употреба
Димензија за душек По мерка
Достапност: ≈ 30 - 45 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време