Пребарувајте низ нашите производи

Marshall Self Standing Mirror

Шифра: 007040
Баркод: OAK
Производител: WhiteOak

Огледало Маршал.


41.738 ден. 46.376 ден.
Спецификација
Линија Premium
Боја Мултиколор
Материјал Дрво Огледало
Димензија Д х Ш х В 33 х 38 х 166
Mонтажа Југоекспорт
Достапност: ≈ 60 - 90 дена Производот може да го нарачате online. За повеќе информации контактирајте не! Бесплатна достава и монтажа во Македонија на сите нарачки со вредност над 15,000 ден. Нудиме можност за плаќање на рати.
Дознај повеќе
За секој ново купен производ следува гаранција од 12 месеци.

Препорачуваме

Препорачани производи
  • Транспорт и монтажа

    Низ цела Македонија

  • Безбедно плаќање

    100% заштита

  • 24/7 отворени

    Нарачајте во било кое време